Vækst din forretning med Coffee Pal

Nå ud til flere kunder, og få flere besøgende i din forretning

Tilmeld din forretning

Ingen oprettelsesgebyr el. binding påkrævet

Hvad er Coffee Pal?

Coffee Pal er en app-baseret platform, der forbinder dig med kunder i og omkring dit nabolag. Når du tilmelder dig Coffee Pal, får du din egen individuelle side, i vores app, hvor du kan præsentere dit brand.

Du kan betragte Coffee Pal som et markedsføringsalternativ, der hjælper dig med at dirigere kunder ind i din forretning, fremfor at sende dem til din hjemmeside eller sociale medier.

Vores mål er at hjælpe dig med at vækste din forretning, og det starter med at få flere besøgende ind i din butik.

Hvordan fungerer Coffee Pal?

Vi ved godt at du har travlt, og at du tager tonsvis af beslutninger hver dag. Derfor har vi gjort det så simpelt som muligt at være en del af vores community. Alt du skal gøre, når du har tilmeldt dig Coffee Pal, er at hilse på og betjene dine nye kunder.

Her er Coffee Pal i tre simple steps…

1

Byd vores brugere velkommen

Når vores brugere kommer forbi din forretning, åbner de vores app, navigerer til din side og vælger hvilken kaffe de vil indløse hos dig

2

Tag imod en bestilling

For at indløse sin kaffe, swiper vores brugere en knap, fortæller din ekspedient hvilken kaffe de vil have og viser sin telefon som kvittering

3

Følg med i din aktivitet

Hver gang der indløses en kaffe hos dig, reflekteres dette på dit workspace, hvor du også kan følge med i, hvor mange penge du har til gode hos os

Se hvordan
Youtube ikon

Der skal altså ikke udveksles penge, når dine ansatte betjener vores brugere. Hverken via din kortterminal, eller i form af kontanter. Det hele sker gennem vores app. Ja, dine ansatte behøver faktisk ikke engang at røre vores brugeres telefon.

Hvorfor tilmelde sig Coffee Pal?

Jo flere kunder, desto bedre ikke? Med høje faste udgifter (såsom husleje og lønninger f.eks.), er det som restauratør vigtigt at sikre sig en kontinuerlig tilstrømning af kunder. Og det er altså ikke let! Med vores app-baserede platform, forbinder vi dig med en ekstremt målrettet og stadigt voksende målgruppe af kaffedrikkere, og hjælper dig med at vækste din forretning, ved at dirigere dem ind i din butik.

Mennseker ikon

Få flere kunder

Vil hjælper dig med at få flere kunder i din butik, fremfor på din hjemmeside eller sociale kanaler

Graf ikon

Øg din omsætning

Flere kunder gennem døren, betyder flere ordrer, og flere ordrer betyder mere omsætning

Euro ikon

Spar på din markedsføring

Hver gang du serverer en kop kaffe, betaler vi dig tilbage, så du kan holde dine udgifter hjemme

Snooze ikon

Undgå døde perioder

Vi hjælper dig med at udnytte dit omsætningspotentiale, ved at sikre dig kunder dagen lang

Megafon ikon

Skab brand awareness

Vi hjælper dig med at få dit brand ud og leve, så folk er opmærksomme på dig og din eksistens

Smiley ikon

Få flere stamkunder

Når vores brugere besøger din forretning, har du en unik mulighed for at skabe en ny stamkunde

Vores brugere bruger Coffee Pal til at udforske nye og spændende lokationer, og kigger til os for råd om hvor de skal drikke deres kaffe. Som en del af vores community, vil din forretning kontinuerligt blive eksponeret for vores brugere, og automatisk blive taget med i betragtning, når de bliver kaffetrængende.

Anførelsestegn ikon

Når jeg får en bruger på besøg, har jeg en unik mulighed for at give dem en oplevelse, der gør at de taler godt om min forretning, til deres venner og bekendte

Michael, Simpel Osteria, Silkeborg

Læs Hennings historie

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Coffee Pal?

Coffee Pal er en app-baseret platform, der forbinder lokale caféer og kaffebarer med kunder i og omkring deres nabolag. Vores partnere bruger Coffee Pal til at vækste deres forretninger, og vores mission er at hjælpe dem med at gøre netop dette.

Hvem er Coffee Pal for?

Når du tilmelder din forretning Coffee Pal, betragter vi denne som en kaffebar—et overordnet begreb vi bruger til at samle alle vores forskellige typer af forretninger. Om du driver en café, restaurant, bager, vinbar eller, ja, alt derimellem er underordnet. Så længe du serverer kaffe, er Coffee Pal noget for dig.

Hvordan tilmelder jeg min forretning?

For at tilmelde din forretning, skal du blot kontakte en af vores Sales Pals. Det kan du gøre ved trykke her, eller på en af vores "Tilmeld din forretning" knapper. Når du har udfyldt vores kontaktformular, vil du blive kontaktet af en af vores Sales Pals, der vil give dig en gennemgang af vores produkt, samt hjælpe dig med at oprette din forretning som kaffebar.

Hvad skal jeg have klar for at tilmelde min forretning?

Udover dens kaffemenu? Ikke rigtig noget. Ligeså snart vi indtaster din forretnings navn, i vores system, trækker vi din forretnings åbningstider og adresse fra Google, så du ikke behøver at bekymrer dig om det.

Hvordan informerer jeg mine ansatte?

Det behøver du slet ikke! Det hjælper vi dig nemlig med. Når du tilmelder din forretning, tilføjer vi dine ansatte til dit workspace, hvorefter vi hjælper dig med at onboarde dem, med små letfordøjelige guides, der sætter dem ind i hvad Coffee Pal er, samt hvordan de betjener vores brugere. Alt vi skal bruge, er deres email.

Hvad sker der når jeg har tilmeldt min forretning?

Når du har tilmeldt din forretning, sender vi en professionel fotograf—på vores regning—for at tage nogle sprøde billeder, vi kan bruge til udstille denne i vores app. Billederne sender vi naturligvis også til dig, så du kan bruge dem på dit website, eller dine sociale kanaler. Derudover, sender vi en af vores Sales Pals, for at sætte vores klistermærker i din vinduesfacede, og rundt omkring i din forretning, så dine ansatte (og vores brugere) aldrig er i tvivl om, at i er en del af Coffee Pal. Og når vores Sales Pal er forbi, kan i jo passende stille spørgsmål, til at hvad i skulle være i tvivl om.

Hvad koster det at tilmelde min forretning?

Det koster ikke noget at tilmelde din forretning Coffee Pal, og der er ingen skjulte gebyr forbundet med at indlede et samarbejde med os.

Hvor lang tid binder jeg min forretning, når jeg tilmelder den?

Vi vil kun have glade kunder, og vi har tiltro til at vores produkt er så godt, at vi ikke behøver at binde vores kunder. Vi ønsker, med andre ord, ikke at vores kunder bliver fordi de er bundet, men fordi de har lyst.

Er du klar til at vækste din forretning?

Nå ud til flere kunder, og få flere besøgende i din forretning, som medlem af Coffee Pal

Tilmeld din forretning

Ingen oprettelsesgebyr el. binding påkrævet