Opsætning

Sådan kommer du igang

Du er kun få skridt fra at nå ud til flere kunder, og få flere besøgende i din forretning. Og vi hjælper dig naturligvis hele vejen igennem

Tilmeld din forretning

Ingen oprettelsesgebyr el. binding påkrævet

Det har aldrig været nemmere at tilmelde sig Coffee Pal. Alt du skal gøre, er at kontakte en af vores Sales Pals, der så vil guide dig gennem processen. Det tager 10 minutter, og så er du kørende.

1

Opret en kaffebar

Fortæl os hvad din forretning hedder, hvornår den holder åbent og hvad den har på menuen, så vi kan gøre den tilgængelig i vores app.

2

Informér dit personale

Vi hjælper dig med at onboarde dit personale, så du ikke behøver at bekymre dig om det. Det eneste vi skal bruge, er deres email.

3

Betjen din første kunde

Når din kaffebar er blevet oprettet, offentligører vi den i vores app, hvorefter du blot skal vente på, at vores brugere lægger vejen forbi.

Mere kompliceret er det ikke!

Og når vi har fået oprettet din kaffebar, sender vi en Sales Pal forbi dig, for at levere din første sending to-go kopper, sætte vores klistermærker i dine vinduer samt arrangere et besøg af vores kompetente fotografer og bloggere.

Anførelsestegn ikon

Det var meget nemmere at komme igang med Coffee Pal, end jeg først havde antaget

Mikael, Byens Bagel, Aarhus C.

Læs Hennings historie

Du er altid i kontrol

Vi har stor respekt for dig og din forretning, og har bygget funktionaliteter, der sikrer, at du altid er i kontrol over, din deltagelse i vores community.

To-go ikon

To-stay or to-go?

Coffee Pal er to-go primært, og to-stay sekundært. Det betyder at du selv bestemmer, hvorvidt du vil lade vores brugere nyde deres kaffe på din kaffebar.

Kamera ikon

Vis din forretning fra sin bedste side

Når du har oprettet din kaffebar, sender vi en professionel fotograf forbi, for at tage billeder af denne, så vores brugere virkelig kan se, hvor hyggeligt der er hos dig.

Content ikon

Få din historie ud og leve

Vores kompetente bloggere hjælper dig med at forfatte nogle fængende tekster, så du er sikret, at vores brugere får det helt rigtige indtryk af din kaffebar.

Devices ikon

Hold dine detaljer up-to date

Skifter dine åbningstider meget, eller eksperimenterer du ofte med dine menuer, logger du blot på dit dashboard, og opdaterer dine informationer.

Support 24 timer i døgnet

Vi guider dig fra start til slut

Vi hjælper dig med at tilmelde din forretning, og giver dig tips og tricks undervejs, så du er sikker på at få så meget ud af vores samarbejde som muligt.

Du kan altid kontakte os

Har du problemer med at logge ind på dit workspace, spørgsmål ift. vores brugere el.lign., kan du altid fange os pr. telefon, mail eller via vores chat plugin her på siden.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Coffee Pal?

Coffee Pal er en app-baseret platform, der forbinder lokale caféer og kaffebarer med kunder i og omkring deres nabolag. Vores partnere bruger Coffee Pal til at vækste deres forretninger, og vores mission er at hjælpe dem med at gøre netop dette.

Hvem er Coffee Pal for?

Når du tilmelder din forretning Coffee Pal, betragter vi denne som en kaffebar—et overordnet begreb vi bruger til at samle alle vores forskellige typer af forretninger. Om du driver en café, restaurant, bager, vinbar eller, ja, alt derimellem er underordnet. Så længe du serverer kaffe, er Coffee Pal noget for dig.

Hvordan tilmelder jeg min forretning?

For at tilmelde din forretning, skal du blot kontakte en af vores Sales Pals. Det kan du gøre ved trykke her, eller på en af vores "Tilmeld din forretning" knapper. Når du har udfyldt vores kontaktformular, vil du blive kontaktet af en af vores Sales Pals, der vil give dig en gennemgang af vores produkt, samt hjælpe dig med at oprette din forretning som kaffebar.

Hvad skal jeg have klar for at tilmelde min forretning?

Udover dens kaffemenu? Ikke rigtig noget. Ligeså snart vi indtaster din forretnings navn, i vores system, trækker vi din forretnings åbningstider og adresse fra Google, så du ikke behøver at bekymrer dig om det.

Hvordan informerer jeg mine ansatte?

Det behøver du slet ikke! Det hjælper vi dig nemlig med. Når du tilmelder din forretning, tilføjer vi dine ansatte til dit workspace, hvorefter vi hjælper dig med at onboarde dem, med små letfordøjelige guides, der sætter dem ind i hvad Coffee Pal er, samt hvordan de betjener vores brugere. Alt vi skal bruge, er deres email.

Hvad sker der når jeg har tilmeldt min forretning?

Når du har tilmeldt din forretning, sender vi en professionel fotograf—på vores regning—for at tage nogle sprøde billeder, vi kan bruge til udstille denne i vores app. Billederne sender vi naturligvis også til dig, så du kan bruge dem på dit website, eller dine sociale kanaler. Derudover, sender vi en af vores Sales Pals, for at sætte vores klistermærker i din vinduesfacede, og rundt omkring i din forretning, så dine ansatte (og vores brugere) aldrig er i tvivl om, at i er en del af Coffee Pal. Og når vores Sales Pal er forbi, kan i jo passende stille spørgsmål, til at hvad i skulle være i tvivl om.

Hvad koster det at tilmelde min forretning?

Det koster ikke noget at tilmelde din forretning Coffee Pal, og der er ingen skjulte gebyr forbundet med at indlede et samarbejde med os.

Hvor lang tid binder jeg min forretning, når jeg tilmelder den?

Vi vil kun have glade kunder, og vi har tiltro til at vores produkt er så godt, at vi ikke behøver at binde vores kunder. Vi ønsker, med andre ord, ikke at vores kunder bliver fordi de er bundet, men fordi de har lyst.

Er du klar til at vækste din forretning?

Nå ud til flere kunder, og få flere besøgende i din forretning, som medlem af Coffee Pal

Tilmeld din forretning

Ingen oprettelsesgebyr el. binding påkrævet